KAYSERİ / KOCASİNAN - Emel Tarman Görme Engelliler İlkokulu

Mrt

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından gelen bir psikolog ve sosyal hizmetler uzmanı tarafından öğrencilerimiz meslek seçimi konusunda bilgilendirildi. Kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. Yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ve silah arkadaşları olmak üzere bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Dünya Tuza Dikkat Haftasında öğrencilerimiz tuzun kullanılması konusunda okul hemsiremiz tarafından bilgilendirildi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın kabulünün 103.yılında milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u saygı ve minnetle andık.

Mrt

Yeşilay Haftası kapsamında öğrencilerimiz bilgilendirildi. " Bağımlı Olma Özgür Ol " dedik.

Mrt

Hosgeldin Ya Şehri Ramazan. Ramazan etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle etkinlikler yapıldı.  Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri Kayseri Bilim Merkezine ziyarette bulundu. Hem eğlenip hem yeni bilgiler öğrendiler.

Mrt

Sağlıklı Besleniyorum Projesi kapsamında okulumuz hemsiresi tarafından öğrencilerimiz bilgilendirildi. Kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

Sivil Savunma haftası kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Çök kapan ve tutun yapan öğrencilerimiz kısa süre sonrasında okuldan toplanma alanlarına gittiler. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Sağlıklı Besleniyorum ve Fiziksel Aktiviteleri Kazanıyorum proje kapsamında öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz güne enerjik başladı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Emel Tarman ailesi olarak her gün ilk ders kitap okuyoruz. Kitap okumanın değerini biliyoruz.

Şbt

Dilimizin Zenginliği projesi kapsamında öğrencilerimizden mesajlar var. Türkçesi varken dedik

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında öğrencilerimizi markete götürdük.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında öğrencilerimiz sinema keyfi yaşadı.

Ock

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum kapsamında öğrencilerimiz bilgilendirildi. Hem eğlendiler hem bol bol meyve yediler. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.