KAYSERİ / KOCASİNAN - Emel Tarman Görme Engelliler İlkokulu

Emel Tarman Görme Engelliler İlkokulu

Erkilet Camii Kebir M. Mehmet Tarman C. No 4/A Kocasinan/ Kayseri
Vizyon
Sorumluluk alanına giren konularda günümüz teknolojisinin sağladığı her türlü iletişim kaynağı ile araç ve gereçleri kullanarak, kendisini geliştiren, girişimci ve yenilikçi bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Okulumuz öğrenci ve çalışanlarına yönelik eğitim, kültür, spor ve sosyal etkinliklerin nitelikli olarak sunulduğu ve geliştirildiği, hizmet binamızda ve eğitim öğretim faaliyetimizde güncel teknolojinin kullanıldığı, hizmet sunarken öğrencilerimizin ve personelimizin sağlıklı iletişim ve etkileşim yöntemlerini kullandığı, kaynaklarını etkili ve verimli kullanan, kamu yararını koruyan ve geliştiren, eğitim sürecinde öğrencilerimizin, geleceğin toplumuna en üst düzeyde uyum sağlaması gerektiği şartını göz ardı etmeksizin, öğrenci, veli ve personel memnuniyetini arttırmaktır.
08.50-14.30
Otobüs