KAYSERİ / KOCASİNAN - Emel Tarman Görme Engelliler İlkokulu

Ock

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum kapsamında öğrencilerimiz bilgilendirildi. Hem eğlendiler hem bol bol meyve yediler. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

" Sağlıklı Besleniyorum" kapsamında öğrencilerimiz okul hemşiremiz tarafından bilgilendirildi.

Ara

Anasinifi öğretmenlerimiz tarafından C Vitamini Şenliği yapıldı. Emekleri için teşekkür ederiz.

Ara

12 Kahraman Askerimizin Ruhu Şad Olsun. Hepimizin başı sağolsun.

Ara

Yerli Malı ve Tutum Haftası okulumuzda coşkulu bir  şekilde kutlandı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz

Ara

Kontrol Sende Hayat Sende projesi kapsamında Yesilay Kulübü öğretmenleri ve Beden Egitimi öğretmeni önderliğinde öğrencilere parkur hazırlandı. Proje hakkında öğrencilerimiz bilgilendirildi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda kutlandı. Başta Başöğretmenimiz Atatürk'ün ve bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Müdürümüz Tuncay Demir' e ve emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

TBMM'nin açılışının 102. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri, Okul Müdürümüz Tuncay DEMİR'in açış konuşmaları ile  başladı. Programa Öğretmenlerimiz , öğrencilerimizin yanı sıra  velilerimiz de yoğun bir katılım sağladı. Öğrencilerimizin hazırladığı gösteriler,şiirler, yarışmalar çoşku içerisinde gerçekleştirildi.

Ara

Türkiye Kızılay Derneği Kayseri Şubesi tarafından " Akıllı Çiçek " adlı çocuk oyunu gösterisi öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gördü.